Waarom opruimen ?

Omdat opruimen verandering creëert
Omdat opruimen rust en harmonie brengt
Omdat opruimen je blij maakt
Omdat opruimen je lichter maakt


Omdat opruimen tot doel heeft je leven te kunnen inrichten zoals je altijd wilde!

Ik geloof erin dat de spullen waarmee jij je omringt, een spiegel zijn van hoe jij op dit moment in het leven staat. Wanneer je begint je spullen bewust op te ruimen, dan begin je jezelf op te ruimen. Opruimen is een zoektocht naar jezelf.

Maar naast spullen opruimen, is het misschien nog belangrijker om jezelf en je emotionele stress op te ruimen. Stress trekt ons naar beneden en blijft heel dikwijls plakken. We worden ziek, we zijn overspoeld door angst, we blokkeren op verschillende vlakken, we zijn onrustig, we weten niet meer wat we willen… Kortom, samen met onze overtuigingen en geërfde patronen bepaalt het ons doen en laten. Het is onze emotionele rugzak. En als we die kunnen opruimen, voelen we ons meteen een pak lichter en blijer.


Ook in ons huis heeft die emotionele rommel een invloed…

Durf je die dure gekregen vaas, die je zo lelijk vindt, niet wegdoen uit schuldgevoel? Of leef je in het verleden en voel je je gefrustreerd wanneer je al die "ooit-pas-ik-hier-weer-in" kleren ziet hangen?

Emoties bepalen de inhoud van je huis. Maar de inhoud van je huis bepaalt ook jouw emoties. En je emoties bepalen je leven…
Doorbreek de vicieuze cirkel!
Emotionele en materiële rommel belemmert ons handelen, ons leven, ons zijn.

Dus wil je verandering in je leven, ruim dan de rommel op die niet meer bij je past!

Pas dan ontstaat er ruimte voor hetgeen wel bij jou past!
Pas dan kan je het leven leiden die jou blij maakt!
Contacteer me vrijblijvend voor een telefonisch gesprek.