Happy Mind
happy mind Stress…een beestje waar iedereen in meerdere of mindere mate mee geconfronteerd wordt. Het zorgt ervoor dat we ziek worden, dat we in angst leven, dat we onszelf beperken. Stress belemmert ons vrijuit te leven.

Tijdens een emo-sessie ruim je stress op/ laat je stress los.

Een emotionele opruimsessie is gebaseerd op Tau-coaching. Ik stem mij af op mijn klant en ga via spiertesten gerichte vragen stellen aan jouw onderbewuste. We gaan op zoek naar de emotionele oorzaak van een probleem en hoe we deze energetisch kunnen oplossen. Ik begeleid jou in het loslaten van die emotionele stress, angsten en geloofsovertuigingen. Je emotionele rugzak wordt lichter en er is weer ruimte voor positieve verandering in jouw leven!


happy mind Ook baby's en kinderen vertonen al stressfactoren. Denk maar aan huilbaby's, leerproblemen, eczema, slaapproblemen, examenstress,… Jammer genoeg krijgen ze het vaak zelf niet uitgelegd wat er scheelt. Dankzij Tau-coaching kunnen we de emotionele blokkades gemakkelijk opsporen. We nemen deze blokkades weg zodat de energie weer vrij kan stromen in het lichaam. Bij baby's en kinderen werkt deze methode vaak zeer vlug omdat ze nog niet beïnvloed worden door externe overtuigingen.


happy mind Dieren kunnen zich nog minder uiten dan baby's en kinderen. Vaak merk je alleen maar aan het gedrag dat je (huis)dier zich niet helemaal ok voelt. Denk bijvoorbeeld aan een hond die constant op zijn eigen pootje bijt of een kat die haar linkerachterpoot plots niet meer gebruikt. Doordat Tau-coaching zich richt op energetische blokkades, werkt deze methode ook uitstekend bij dieren.


Emo-sessie volwassene

1u -1u30
€ 60

Locatie:
The Dragonfly Barn
Polderstraat 5
8020 Ruddervoorde


Emo-sessie kind/dier

1u
€ 50

Locatie: af te spreken
Happy Mind pakket

3x emo-sessie
€ 150

Locatie:
The Dragonfly Barn
Polderstraat 5
8020 Ruddervoorde