Happy Life
happy life Een opgeruimd en blij leven, is dat niet iets wat we allemaal willen? Maar de realiteit is dikwijls anders. Ieder van ons heeft wel eens periodes dat het allemaal teveel is, dat je vast zit op één of meerdere vlakken, dat je niet meer weet wat je wilt, …Kortom dat je geleefd wordt in plaats van te leven. We merken dat stress, overbodige spullen, negatieve emoties ons leven zijn binnengedrongen. Deze overbodigheden vreten energie en ruimte. Het leven is vermoeiend en verandering lukt niet of nauwelijks. Jij én je leven worden letterlijk en figuurlijk geremd.

Dan is het tijd om terug je leven in handen te nemen en op te ruimen!
Loslaten wat niet meer bij jou past en ruimte creëren voor datgene wat jou wel energie en plezier geeft.


happy life De meest makkelijke manier om los te laten en om verandering in je leven te brengen, is je huis opruimen. Je huis is een weerspiegeling van jezelf. Jouw spullen zijn immers een verzameling van emoties, gedachten, gebeurtenissen.
Met de Konmari-methode ruim je op per categorie en stel je de vraag of het ding jou blij maakt (rechtstreeks of onrechtstreeks). Je ruimt heel je huis in 1 keer op, gedurende 6 maand tot een jaar. Deze manier van opruimen, zorgt voor een mindshift! Het maakt je blijer, lichter en je creëert letterlijk ruimte voor nieuwe mogelijkheden. Klik hier voor meer uitleg.


happy life Maar spullen loslaten, gaat niet altijd zo vlot als we willen. De meesten onder ons hebben (onbewust) weerstand tegen loslaten, zoals angst voor tekort, angst voor verandering, zich niet goed genoeg voelen,… Deze" vertrouwde ellende" beletten je om makkelijk los te laten. Ook stress is een beestje die ons tegenhoud in het leven om vooruit te geraken.
Deze emotionele rommel kunnen we op een heel diep niveau opruimen door gebruik te maken van Tau-coaching. Via spiertesten worden gerichte vragen gesteld aan het onderbewuste. Er wordt achterhaald waar de oorzaak ligt en welke energetische oefeningen nodig zijn om de emotionele blokkade los te laten. Klik hier voor meer uitleg


De combinatie van emotionele stress opruimen op een diep niveau én je hele huis opruimen, is uniek in België!
Deze combinatie is magisch! Deze combinatie maakt de weg vrij naar een opgeruimd en blij leven!Happy Life
Starterspakket


1u30 inzichtsgesprek
1x emo-sessie
3u opruimen en coaching bij u thuis
om daarna zelf aan de slag te gaan


€ 250

Happy Life pakket
6 maanden traject


1u30 inzichtsgesprek
3 x emo-sessie
3 x 3u opruimen bij u thuis
Ondersteuning via mail
tot 3 maand na de laatste opruimsessie

€ 650

Happy Life
Op maat


Aantal emo-sessies naar keuze
Aantal opruimsessies naar keuze

Prijs te bepalen
na pakketsamenstelling