Happy House
happy house Iedereen verlangt naar een plaats waar je volledig jezelf kan zijn, waar je rust vindt en je goed voelt en je kan opladen. Het klinkt logisch dat die plaats in eerste instantie het huis is waarin je woont, je thuis. Helaas is de realiteit dikwijls anders.

Bij de meesten onder ons ligt het huis vol spullen waar je niet blij van wordt, waar je je aan ergert, die je verdrietig maken. Denk maar aan dat jurkje waar je niet meer in kan. Telkens je de kast opent, geeft het jou een slecht gevoel. Stel je nu eens voor dat telkens je de kast opent, jij een goed gevoel krijgt…hm…klinkt dat aanlokkelijk?
happy house Tijdens een materiële opruimsessie gaan we samen op zoek naar de spullen die jou blij maken en laten het overbodige los.

Zo'n opruimsessie is gebaseerd op de Konmari-methode. Ik begeleid jou in het opruimen per categorie: kleding, boeken, keukenspullen, tuinspullen, …. Dit zorgt ervoor dat je een overzicht krijgt van al je spullen, niet enkel die van 1 ruimte. En je zal overdonderd worden bij het zien van 2-3-4 x hetzelfde voorwerp.Ik ondersteun je ook in het, soms moeilijke, proces van loslaten van overbodige spullen. Ik geef je tips en trics en stel je, tot vervelens toe, de vraag: " Word je hier blij van?"
happy house Om de volledige kracht of het wonder van het opruimen te ervaren, ruim je je hele huis in 1 keer op. Dit brengt zo'n grote verandering teweeg dat het effect heeft op je emoties, je denken en je leefgewoonten. Deze aanpak is dé manier om het jojo-effect van opruimen te voorkomen. Tijdens dit traject van gemiddeld 6 maand, creër je niet enkel ruimte in je huis, maar leer je o.a. ook loslaten, beslissingen maken en vinden wat jou blij maakt!

Tijdens jouw opruimproces help ik je rust, orde en blijheid creëren in je huis en dus ook in jezelf. Zodat jij kan thuiskomen in een (t)huis waar je volledig jezelf mag zijn!


Happy House
Starterspakket


30 min intakegesprek
3u opruimen en coaching
om zelf aan de slag te gaan


€ 150

Bij u thuis
Incl. verplaatsing in West-Vlaanderen

Happy House-pakket
6 maanden traject


1u inzichtsgesprek
4 x 3u opruimen
Ondersteuning via mail
tot 3 maand na de laatste opruimsessie

€ 600

Bij u thuis
Incl. verplaatsing in West-Vlaanderen

Happy House
Op maat


Aantal opruimsessies naar keuze
telkens per 3u

Prijs te bepalen
na pakketsamenstelling